Er der forår i luften?

5. marts 2011

Sikke en lang vinter - og så uden en eneste opdatering fra os. Der er ellers sket en masse siden sidst. Familien er blevet forøget med en fin lille bil, Anette har fået nyt job, og Sebastian er efterhånden blevet 2½ år. Tiden flyver! Julen 2010 fejrede vi på Bornholm - en jul der uden tvivl stod i sneens tegn. Se de mange billeder her: Billedalbum > 2010 > Oktober, november og december.

I dag skinnede solen fra en skyfri, og vi var i Zoologisk Have og hilse på isbjørnene (og de andre dyr selvfølgelig). Vi nød det rigtigt meget med en solskinsdag, og vi håber, at foråret snart bryder rigtigt igennem, så vi får mange flere af dem! Se billederne fra i dag og årets første måneder (som med lidt forsinkelse og på opfordring er lagt på siden) under Billedalbum 2011 > Januar, februar og marts.

Sommer!

1. august 2010

Sommeren er over os, og vi nyder det i fulde drag. Allan har været ude at rejse til Nordsøen et par gange, så Sebastian og Anette har været hjemme hos mormor og morfar i Sindal. Sidste gang var Allan endda så "uheldig" at hans rejse blev forkortet betragteligt, så han fik lov at komme med. Der har været meget at lave: fodre dyr, lege i sandkasse, spille tennis etc. Se de mange billeder under Billedalbum > 2010 > Juli, August og September.

Vi er blevet gift!

30. maj 2010

Lørdag den 22. maj 2010 sagde vi officielt "Ja" til hinanden efter 3289 dage som kærester. Vi havde en fantastisk dejlig dag med dejligt vejr, flotte gaver, lækker mad og ikke mindst godt selskab.
Dagen startede med vielse på Frederiksberg Rådhus kl. 11.45. Efter ceremonien var vi i Frederiksberg Have, hvor vi drak champagne og nød det gode vejr. Da der var blevet taget en masse billeder af det nygifte brudepar, fik vi frokost og bryllupskage hjemme i lejligheden. Efter en dejlig eftermiddag, der også bød på sol og hygge i gårdhaven, spiste vi en fantastisk middag på Madklubben.
Tak til alle, der var med til at gøre vores dag helt fantastisk.

I kan se billeder fra dagen under Billedalbum > 2010 > April, maj og juni >Bryllup.

Godt nytår!

2. januar 2010

Nu lakker juleferien mod sin slutning. Vi har holdt en rigtigt hyggelig jul hos Sebastians mormor og morfar i Sindal. Moster Christina og Onkel René trodsede også kulde og sne og var sammen med os i nogle dage, så det var en rigtig familiejul. Og som prikken over i'et: Der var hvid jul! Nej, hvor det sneede i Nordjylland - bare ærgerligt, at Sebastian ikke rigtigt har opdaget det sjove i sneen.

Nytårsaften fejrede vi i Frederikssund i gode venners lag. Med tre børn i alderen 3 år, 16 måneder og 3 uger blev det dem, der satte dagsordenen, men det lykkedes at holde en rigtigt hyggelig nytårsaften med god mad og godt selskab.

Der er uploadet billeder fra både jul og nytår under Billedalbum > 2009 > Oktober, november og dember.

 

19. november 2009

Efter langs tid fravær er vi atter online igen. Der er sket en masse, siden vi sidst opdaterede vores hjemmeside. Vi er flyttet, Sebastian er fyldt 1 år, og han er begyndt at gå. Der er selvfølgelig billeder af det hele, og vi vil bestræbe os på at opdatere siden løbende. Vi håber, I fortsat vil synes, det er hyggeligt at følge med.

God fornøjelse.

Mange kærlige hilsner

Sebastian, Anette & Allan